مواد تشكيل دهنده ي ساختار قارچ گانودرما به شرح زير هستند:
ژرمانيوم كه از نوع كاملا ارگانيك استسوپراكسيد ديسماتوزاسترول هاپلي ساكاريدهاتري ترپنوئيد
آشنايي با مواد تشكيل دهنده ي قهوه سوپريم گانودرما : گياه جينسينگيكي ديگر از مواد تشكيل دهنده ي قهوه سوپريم گانودرما را مي توان جنسينگ به شمار آورد.
اين ماده ي گياهي از نظر ارزش هاي تغذيه اي به شدت خوب عمل مي كند و كاربردهاي فوق العاده اي را مي توانيم از آن شاهد باشيم.
گياه جينسينگ از نظر طبع در دسته ي گياهان گرم و نيز خشك به شمار مي آيد.
خواص جينسينگ به قدري زياد است و اين ماده به حدي ارزشمند است كه از آن استفاده هاي زيادي مي شود و براي موارد مختلفي كاربرد دارد.
اين گياه از بخش هاي مختلفي تشكيل شده است اما مهم ترين و ارزشمندترين بخش آن را مي توان ريشه ي اين گياه به شمار آورد.
زادگاه بومي اين گياه پرخاصيت را قسمت هاي شمالي آمريكا و نيز ناحيه هايي از  شرق آسيا به شمار مي آورند.
اين گياه داراي خاصيت هاي مغذي و دارويي فراواني است كه آن را به ماده اي پرخاصيت و ارزشمند بدل كرده است.
در ادامه به بررسي خواص آن مي پردازيم.
خاصيت هاي گياه جينسينگ چيست؟گياه جنسينگ كه در قهوه سوپريم گانودرما هم مورد استفاده قرار مي گيرد داراي خاصيت ها و كاربردهاي فوق العاده اي است.از جمله ي مهمترين خواص جينسينگ مي توان به موارد زير اشاره كرد:
كمك به تقويت حافظه ي فرد مصرف كننده و بهتر كردن عملكرد آنپايين آوردن سطح هورمون استرس در بدن و كمك به آرام شدن و رفع اضطرابدارا بودن خاصيت هاي آرامش بخشيكمك به بهبود و حتي رفع كليه ي اختلالات و مشكل هاي جنسيكمك به درمان افراد ناتوان كه از سستي بدن، كهولت و ساير مشخصه هاي ناشي از بالا رفتن سن رنج مي برندپايين آوردن ميزان قند خون موجود در بدن و نيز چربي و كلسترول بدن فردبالا بردن طول عمر فرد مصرف كنندهكمك به بهتر شدن وضعيت پوست فرد مصرف كننده و روشن و شفاف شدن آنكمك به دفع چربي ها از بدنپيشگيري از بروز سردرد و نيز كمك به بهبود سرماخوردگيو بسياري خاصيت هاي فوق العاده ي ديگر كه در اين مطلب نمي گنجد.
آشنايي مواد تشكيل دهنده ي قهوه سوپريم گانودرما: خرنوبيكي ديگر از مواد موثر تشكيل دهنده ي قهوه سوپريم گانودرما را مي توان ماده اي به نام خرنوب به شمار آورد. اين ماده يك گياه است كه داراي ميوه هايي به رنگ قهوه اي و به شكل شفاف است.
ميوه هاي گياه خرنوب داراي يك سطح بيروني قوس دار هستند و از نظر طعم و مزه هم كاملا شيرين بوده و نزديك به طعم و مزه ي عسل هستند.
در داخل ميوه ي خرنوب دانه هاي سفت و سختي شبيه به عدس ديده مي شوند كه حتي در زمان هاي گذشته از اين دانه ها در نقش مواد شيرين كننده هم استفاده مي شد.
اين ماده نيز داراي خاصيت هاي منحصر به فرد خود است كه در ادامه به ذكر آنها مي پردازيم.

 

 

براي اطلاعات بيشتر اينجا كليك كنيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.