سير سياه براي زودانزالي/09109483228

سفارش دمنوش هاي لاغري سحر

سير سياه براي زودانزالي/09109483228

۱۱ بازديد ۰ نظر

در پژوهش ديگري ۹۱ روز به تعدادي موش غذاي پرچرب داده شد و بعد از اين مدت در موش ها آثار چاقي، افزايش قند خون، افزايش چربي خون و آسيب هاي كبدي و كليوي ظاهر شد. سپس غذاي پرچرب براي همه موش ها قطع شد و به موش ها سير سياه داده شد. در موش هايي كه سير سياه تخمير شده خورده بودند آثار مقابله با چاقي، بهبود در كبد و كاهش چربي خون مشاهده شد. بنابراين سير سياه براي جلوگيري از افزايش وزن ناشي از رژيم غذايي چرب، موثر است.
در يك پژوهش ديگر محققان به اين نتيجه رسيدند كه خوردن سير سياه باعث كاهش وزن مي شود؛ اين كاهش وزن در اثر بي اشتهايي و كمتر غذا خوردن نبوده است، كه به اين معني است كه كاهش وزن در اثر مصرف سير سياه به علت كاهش مصرف غذا نيست (منبع).
خواص سير سياه براي زود انزاليطبق تحقيقات، سير معمولي و سير سياه هر دو در درمان زود انزالي مفيد هستند؛ البته تحقيق علمي به صورت آزمايش مستقيم و بررسي تاثير مصرف سير سياه و نتيجه آن بر زودانزالي انجام نشده است؛ بلكه تحقيقات علمي نشان داده است مواد غذايي غني از روي و منيزيم مي تواند به درمان زود انزالي كمك كند و سير معمولي و سير سياه، دو ماده غذايي غني از روي و منيزيم هستند.تاييد اينكه تاثير سير سياه بر زودانزالي قابل توجه است يا نه، هنوز جاي تحقيق و بررسي بيشتري دارد. با اين وجود تجربه افراد مختلف مصرف كننده سير سياه نشان مي دهد سير سياه در مواردي براي درمان زود انزالي موثر بوده است.شايد شما هم تبليغات بعضي برندها را در مورد سير سياه براي درمان زودانزالي شنيده باشيد. بد نيست بدانيد در اين زمينه اغراق مي شود و سير سياه به تنهايي و به سرعت نمي تواند مشكل انزال زودرس را درمان كند. بنابراين سير سياه براي زود انزالي موثر است و اما نبايد انتظار تاثير معجزه وار داشت.
براي مطالعه بيشتر در مورد خواص سير سياه براي زود انزالي به اين مقاله مراجعه بفرماييد: خواص سير سياه براي زودانزالي.
سير سياه براي درمان اختلال نعوظ تاثيري ندارد. براي درمان اين مشكل، جينسينگ پيشنهاد مي شود. براي اطلاعات بيشتر در مورد جينسينگ، به مقاله خواص جينسينگ مراجعه كنيد.
خواص سير سياه براي ديابت و كنترل قند خونبدن انسان مي تواند از طريق عملي كه هموستاز  ناميده مي شود ميزان قند خون را كنترل كند. اما اگر بدن درست عمل نكند و هموستاز به خوبي انجام نشود، بيشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بيماري ديابت مي‌شود. سير سياه باعث بهبود عمل هموستاز در خون شده و قند خون را كنترل مي كند. اين كار احتمالا از طريق افزايش سطح انسولين يا كاهش مقاومت به انسولين انجام مي شود (منبع)
پژوهش ها نشان مي دهد كه خوردن آنتي اكسيدان ها باعث پيشگيري از ديابت و مشكلات مربوط به آن مي شود و سير سياه يكي از غني ترين منابع آنتي اكسيدان است. آنتي اكسيدان ها در سير به وفور يافت مي شود ولي اين ماده با تخمير سير سفيد و تبديل آن به سير سياه چند برابر مي شود! بنابراين سير سياه چند برابر سير تازه براي كنترل قند خون مفيد است.
در چند پژوهش تاييد شده است كه سير سياه تخمير شده براي بهبود ديابت و عوارض آن موثر است. (به عنوان نمونه در اين مقاله)
خواص سير سياه براي قلب و عروق و كاهش چربي خونسير تازه به عنوان ماده اي مغذي كه باعث سلامت قلب مي شود معروف است. سير سياه هم به همان اندازه براي قلب مفيد است. سير و سير سياه هر دو پلاك هاي چربي درون خون و رگ ها را كاهش مي دهد. اين پلاك هاي چربي با رسوب در بدنه رگ ها باعث تنگ شدن رگ ها و عروق شده و باعث كاهش جريان خون و افزايش فشار خون مي شود. فشار خون بالا مي تواند منجر به سكته مغزي شود. به همين خاطر پزشكان به مبتلايان به بيماري هاي قلبي و عروقي توصيه مي كنند سير مصرف كنند و سير سياه هم به همان ميزان براي سلامت قلب و عروق مفيد است، با اين تفاوت كه خوردنش خيلي آسان تر بوده و بوي بد ندارد.
علاوه بر اين، سير سياه مي تواند باعث كاهش كلسترول و تري گليسيريد شود كه خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي را كاهش مي دهد.
محققان دانشگاه ملي پوسان كره جنوبي تاييد كرده اند كه سير سياه به خاطر داشتن ماده هيدروكسي متيل فورفورال (۵‐HMF) خواص ضد التهابي داشته و از بيماري هاي قلبي عروقي مانند تصلب شراعين (گرفتگي رگ ها و عروق) پيشگيري مي كند (منبع).
سير سياه براي بيماري بالا بودن كلسترول خون (هايپركلسترولمي) خواصي فراتر از استاندارد طلايي دارد و كلسترول و چربي خون را به خوبي كاهش مي دهد (منبع). طبق تحقيقات پيشين اين ماده پر خاصيت باعث بهبود فاكتورهاي چربي خون مانند كلسترول كل، تري گليسيريد، LDL و HDL مي شود.
خواص سير سياه براي فشار خونهمان طور كه در بخش قبل توضيح داده شد سير سياه به خاطر خاصيت چربي زدايي از خون مانع از تنگي عروق و رگ ها شده و در نتيجه مانع از فشار خون و خطر سكته مي شود.
خواص سير سياه براي حساسيت و التهاببدن در مقابل ميكروب ها و ويروس ها و كلا هر موجود غريبه و مهاجمي كه وارد بدن شود واكنش هاي بيولوژيكي از خود نشان مي دهد تا آن غريبه را از بين ببرد كه باعث التهاب و درد در قسمتي از بدن يا در تمام آن مي شود. اما گاهي اوقات بدن به اشتباه سلول هاي خود را مهاجم تشخيص داده و باعث بيماري هايي مانند ديابت نوع ۱ و ۲، بيماري هاي قلبي و چاقي مي شود. يا گاهي مواد غير مضر مانند گرده گل ها را مضر تشخيص داده و به آن ها واكنش نشان مي دهد. در اين مواقع بايد با داروهاي ضد حساسيت و ضد التهابي واكنش نادرست بدن را كنترل كرد. يكي از مواد غذايي ضد حساسيت و ضد التهابي سير است.
تحقيقات نشان داده است كه سير سياه مانع از واكنش هاي آلرژيك و حساسيتي بدن مي شود و مي تواند به عنوان يك ماده مفيد در درمان بيماري هاي حساسيتي مورد استفاده قرار گيرد. سير سياه خاصيت ضد التهابي خوبي هم دارد (منبع) و براي ورم مفاصل و دردهاي ماهيچه‌اي مفيد است. به علاوه سير سياه در مقايسه با سير معمولي براي درمان بيماري هاي التهابي موثرتر است (منبع ۱ و منبع ۲).
گفته مي شود خاصيت ضد التهابي سير سياه باعث پيشگيري از بيماري هاي مغزي مانند آلزايمر و پاركينسون مي شود. مونوسديم گلوتامات ماده اي است كه در گوجه و پنير وجود دارد و خوردن مقدار كم آن مشكلي ايجاد نمي كند. اما اگر زياد مصرف شود مي تواند به بعضي سلول هاي مغزي آسيب برساند. در يك پژوهش نشان داده شده كه مصرف همزمان سير سياه با مونوسديم گلوتامات مي تواند مانع از آسيب به سلول هاي مغزي شود (منبع).
خواص سير سياه براي كبددر يك پژوهش محققان كره اي اثر درمان با سير سياه را بر موش هايي كه در اثر غذاي چرب دچار آسيب هاي كبدي شده بودند بررسي كردند. نتايج نشان داد سير سياه اثر قابل توجهي بر كاهش وزن نداشت، اما چربي بدن و چربي كبد را كاهش داده و جلوي آسيب هاي كبدي را گرفت. بنابراين سير سياه خاصيت محافظتي براي كبد دارد و براي افرادي كه به كبد چرب مبتلا هستند مفيد است. در واقع سير سياه هم خاصيت درماني براي كبد دارد و هم خاصيت پيشگيري از بيماري هاي كبدي. يك پژوهش ديگر در كره جنوبي نشان داد كه سير سياه خواص آنتي اكسيداني قوي دارد و يك غذاي مناسب براي محافظت از كبد در برابر آسيب هاي كبدي ناشي از مصرف الكل است. به علاوه سير سياه مي تواند چربي انباشته شده در كبد را كاهش دهد.
خواص سير سياه براي پوست (اثبات نشده)تحقيق علمي و مستندي مبني بر مفيد بودن سير سياه براي پوست وجود ندارد. موارد معدودي از تحقيقات حاكي از خاصيت سير تازه (و نه سير سياه) براي پوست و از بين بردن جوش و آكنه است. بنابراين خواص سير سياه براي پوست اثبات نشده است.
خواص سير سياه براي مو (اثبات نشده)تحقيق علمي و مستندي مبني بر تقويت رشد مو يا درمان ريزش مو توسط سير سياه وجود ندارد. اما تحقيقاتي وجود دارد كه نشان مي دهد سير تازه (و نه سير سياه) مي تواند براي تقويت پياز مو و از بين بردن باكتري ها و قارچ كشي مورد استفاده قرار گيرد. نحوه استفاده از سير براي تقويت مو به صورت استفاده روي پياز موها و از طريق تركيب با روغن يا شامپو است. در مجموع خواص سير سياه براي مو اثبات نشده است.
طريقه مصرف سير سياهسير سياه را مي توان خالي خورد يا آن را با ساير غذاها مصرف كرد. قرص سير سياه هم وجود دارد ولي توصيه مي شود براي دريافت خواص شگفت انگيز اين ماده مغذي، از خود سير سياه استفاده كنيد. براي اطلاع از نحوه استفاده سير سياه به اين مقاله مراجعه فرماييد: طريقه مصرف سير سياه.
عوارض سير سياهطبق تحقيقات، عوارض قابل توجه و شناخته شده اي براي سير سياه وجود ندارد و مصرف معمولي آن ايمن و بي ضرر است. گزارشي در مورد عوارض سير سياه براي لاغري هم وجود ندارد. بنابراين به نظر مي رسد ضرر سير سياه مخصوص ميكروب ها و ويروس هاي بدن است!
خوردن سير سياه باعث كاهش فشار خون مي شود. بنابراين افرادي كه به طور عادي فشار خون پاييني دارند بايد سير سياه را همراه با خوراكي هايي كه فشار خون را بالا مي برند مصرف كنند؛ مثلا خوراكي هاي شور مصرف كنند يا سير سياه را با يك يا دو ليوان آب ميل كنند.
در نظر داشته باشيد كه مصرف بيش از حد سير سياه هم مي تواند عوارضي داشته باشد. در تحقيقات ثابت شده كه مصرف بيش از حد سير تازه مي تواند باعث مسموميت شود. اين مسئله با توجه به اينكه تركيبات سير سياه و سير تازه نزديك به هم است در مورد سير سياه هم صادق است. بنابراين توصيه مي شود روزانه يك حبه سير سياه مصرف كنيد و بيشتر از دو حبه در روز مصرف نكنيد.
شكل سير سياه 
عكس سير سياه
فرآيند تخمير سيرسياههر چه دما بيشتر باشد فرآيند تخمير سير سياه سريعتر اتفاق مي افتد. در دماي ۷۰ درجه، سير با سرعت دو برابر نسبت به دماي ۶۰ درجه تخمير مي شود. مطابق تحقيقات سيرسياه در دماي بين ۷۰ تا ۸۰ درجه بهتر تخمير شده و كيفيت، طعم و رنگ بهتري پيدا مي كند.
آب موجود در سير  تقريبا ۶۳ درصد است كه طي فرآيند تخمير بايد به مقدار ۴۰ تا ۵۰ درصد برسد تا براي خوردن بهتر باشد. اگر آب موجود در سير كمتر از اين مقدار شود سير خشك شده و خوردن سير سخت مي شود.
اگر سير در حرارت بين ۸۰ تا ۹۰ درجه تخمير شود، شكر محلول در آب آن كاهش يافته و طعم شيريني نخواهد داشت. همچنين هيدروكسي متيل فورفورال در فرآيند تخمير افزايش مي يابد كه اين افزايش در دماي ۶۰ درجه كمتر است. اينكه هيدروكسي متيل فورفورال ماده مفيد يا مضري است بين دانشمندان مورد بحث است. قبلا خواص مضري براي اين ماده اثبات شده بود ولي اخيرا خواص مفيدي مانند آنتي اكسيدان و ضد سرطان بودن، ضد آلرژي بودن و كاهش صدمات ناشي از كمبود اكسيژن براي آن ثابت شده است (منبع).
جمع بندي تحقيقات نشان مي دهد بهترين دما براي تخمير سير و تبديل آن به سيرسياه دماي ۷۰ درجه سانتي گراد است. بايد توجه داشت كه فقط دما موثر نيست و خواص سيرسياه تحت تاثير عواملي ديگري مثل رطوبت هم هست.
جمع بندي:سير سياه خواص عالي براي پيشگيري و درمان بيماري ها دارد. در اين مقاله به بررسي اين خواص پرداختيم و بر خلاف مطالب بي سند و بدون اعتبار برخي سايت هاي كه انواع خواص را براي سير سياه ذكر كرده اند، با ارائه مستندات نشان داديم سير سياه براي موارد زير مفيد است:

 

براي اطلاعات بيشتر اينجا كليك كنيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.